Alles wat je moet weten over 088 en 085 nummers

Alles wat je moet weten over 088 en 085 nummers

Wil je een 085 nummer of 088 nummer aanvragen? Dan ben je hier op de juiste plek! In dit blog lees je alles wat je moet weten over deze belangrijke telefoonnummers. We vertellen je onder andere hoeveel het kost, welke voordelen er zijn en hoe je een nummer aanvraagt. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Wat is een 085 nummer?

Een 085 nummer, ook wel een non-geografisch nummer genoemd, is een telefoonnummer dat niet gebonden is aan een specifieke locatie. Dit betekent dat je het nummer overal naartoe kan verplaatsen, en is bijvoorbeeld ook in het buitenland bereikbaar. Het is vooral handig voor bedrijven die nationaal opereren, maar ook particulieren kunnen er baat bij hebben. Een 085 nummer geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling omdat het een vaste lijn is, en klanten weten altijd waar ze je kunnen bereiken.

Wat is een 088 nummer?

Een 088 nummer is een professioneel of zakelijk telefoonnummer dat vaak gebruikt wordt door bedrijven. Het geeft meer professionaliteit dan bijvoorbeeld een mobiel nummer, wat soms als onprofessioneel kan worden gezien. Het is één nummer met een landelijke dekking. Reeks nummers (bijvoorbeeld 088-12345678) kunnen worden toegewezen aan verschillende afdelingen of medewerkers in een bedrijf, waardoor het makkelijk is om binnen een bedrijf te communiceren. Een 088 nummer neem je af in blokken van 100, 1000 of 10.000, waardoor een 088 nummer beter geschikt is voor grote bedrijven. Heb je een klein bedrijf of ben je ZZP’er dan zou een 085 nummer beter passen bij jouw bedrijf.

Hoeveel kost een 085 nummer en een 088 nummer?

Voor de aanvraag van een 088 nummer betaal je aanvraagkosten dit zijn administratiekosten die rond de 80 euro liggen. De aanvraag van een 088 nummer is verplicht bij de ACM. Voor een 085 nummer betaal je maandelijkse kosten en dit hangt af van de provider. Een 085 nummer heb je al vanaf €4,99 per maand en dat ook nog eens maandelijks opzegbaar is.

Waarom switchen van een 06 naar een 085 nummer?

Een 085 nummer kan handig zijn als je een nationaal opererend bedrijf hebt. Daarnaast geeft een 085 nummer jouw bedrijf een professionele uitstraling en is het gemakkelijk om te verplaatsen naar een andere locatie.

Hoe vraag ik een 085 nummer of 088 nummer aan?

Je kunt een 088 of 085 nummer aanvragen bij de provider van je keuze. Kies je voor een 088 nummer? Houd er dan rekening mee dat dit ook aangevraagd moet worden bij de ACM. Soms doet de provider dit voor je! Hiervoor moet je wel extra informatie aanleveren bij de provider voordat ze dit voor je kunnen doen. Geef duidelijk aan of je een 085 of 088 nummer wilt en geef eventuele extra opties door, zoals het doorverbinden van telefoontjes naar andere nummers. We hopen dat we alle belangrijke informatie over 085 en 088 nummers met je konden delen. Bedenk goed wat jouw specifieke behoeftes zijn voordat je een keuze maakt. Heel veel succes met jouw aanvraag!

Nieuwste blogs

Laat jouw bedrijfspand schoonmaken door een schoonmaakbedrijf

Het is bij een bedrijfspand belangrijk om deze goed schoon te houden punten op deze manier zorg je er namelijk voor dat het bedrijf...

Hoe kun je als zzp’er zorgen voor een optimale klantbeleving?

Wanneer je een bedrijf opzet, of je nu zzp’er bent of een multinational, is er één ding waar je altijd rekening mee moet houden:...

Met een energielabel laat je zien hoe zuinig een woning is

Het energielabel van woningen is erg belangrijk. Tegenwoordig leven we in een tijd waarbij de kosten van energie hoger zijn dan ooit tevoren. Hierdoor...

Hier wordt CBD olie allemaal voor gebruikt

Om gelukkig door het leven te kunnen gaan, is het belangrijk dat je een gezond leven leidt. In verloop van jaren kan het gebeuren...

Alles wat je moet weten over 088 en 085 nummers

Alles wat je moet weten over 088 en 085 nummers Wil je een 085 nummer of 088 nummer aanvragen? Dan ben je hier op de...