Wijnfles laten bedrukken: een origineel relatiegeschenk

Wil je een origineel relatiegeschenk geven aan je zakenrelaties? Denk dan eens aan een wijnfles laten bedrukken! Een wijnfles is altijd een goede keuze, omdat iedereen wel van wijn houdt. Bovendien kan iedere wijnfles worden bedrukt met jouw logo of tekst. Hier lees je alles over het bedrukken van een wijnfles en de mogelijkheden die er zijn.

Wat is een wijnfles laten bedrukken?

Een wijnfles bedrukken houdt in dat je een (bedrijfs)logo of tekst op de fles laat aanbrengen. Dit kan door middel van etikettering of misschien heb je wel eens gezien dat er een logo in de glaswand van de fles is geëtst. Wanneer je kiest voor etikettering, wordt er dus eigenlijk gewoon een sticker op de fles geplakt met daarop het logo of de tekst. Bij een etiket kun je ook kiezen voor verschillende soorten afwerking, zoals glans, mat of folie.

Waarom een wijnfles laten bedrukken?

Een wijnfles is altijd een geschikt relatiegeschenk, want iedereen houdt wel van wijn. Bovendien is het mogelijk om elke wijnfles te bedrukken met jouw logo of tekst. Dit maakt het extra leuk, want je geeft niet alleen een lekker flesje wijn cadeau, maar ook nog eens een origineel en persoonlijk relatiegeschenk.

Hoe wordt een wijnfles bedrukt?

Een wijnfles kan op verschillende manieren worden bedrukt. Zoals hierboven beschreven, kun je kiezen voor etikettering of misschien heb je wel eens gezien dat er een logo in de glaswand van de fles is geëtst. Wanneer je kiest voor etikettering, wordt er dus eigenlijk gewoon een sticker op de fles geplakt met daarop het logo of de tekst. Bij een etiket kun je ook kiezen voor verschillende soorten afwerking, zoals glans, mat of folie.

Wat voor soorten wijnflessen kunnen worden bedrukt?

Er zijn allerlei verschillende soorten wijnflessen die je kunt laten bedrukken. Zo heb je bijvoorbeeld witte en rode wijnflessen, maar ook champagnes flessen kunnen worden bedrukt. Het is dus helemaal aan jou welke soort wijnfles je laat bedrukken.

Hoe veel kost een wijnfles laten bedrukken?

Het laten bedrukken van een wijnfles kost niet heel erg veel. Zo betaal je voor het etiket al gauw tussen de 0,50 en 0,70 euro per stuk. Dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het etiket en de gekozen afwerking ervan. Als je kiest voor een logo in de glaswand, dan betaal je ongeveer 0,80 tot en met 0,90 euro per fles. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de grootte van het logo en hoe vaak het op de fles moet worden geëtst. Wanneer je in grote aantallen wilt laten bedrukken, kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een partij wijnflessen die al bedrukt zijn. Houd er wel rekening mee dat dit wat duurder kan uitvallen. Partijgrote wijnflessen bedrukt kosten namelijk ongeveer 0,95 tot en met euro per stuk. Dit is wel inclusief het etiket of logo dat al op de fles staat. Kortom, het laten bedrukken van een wijnfles is niet heel erg duur en zeker de moeite waard!

Wil je dus een origineel relatiegeschenk geven aan je zakenrelaties? Denk dan eens aan een wijnfles laten bedrukken!

Nieuwste blogs

Laat jouw bedrijfspand schoonmaken door een schoonmaakbedrijf

Het is bij een bedrijfspand belangrijk om deze goed schoon te houden punten op deze manier zorg je er namelijk voor dat het bedrijf...

Hoe kun je als zzp’er zorgen voor een optimale klantbeleving?

Wanneer je een bedrijf opzet, of je nu zzp’er bent of een multinational, is er één ding waar je altijd rekening mee moet houden:...

Met een energielabel laat je zien hoe zuinig een woning is

Het energielabel van woningen is erg belangrijk. Tegenwoordig leven we in een tijd waarbij de kosten van energie hoger zijn dan ooit tevoren. Hierdoor...

Hier wordt CBD olie allemaal voor gebruikt

Om gelukkig door het leven te kunnen gaan, is het belangrijk dat je een gezond leven leidt. In verloop van jaren kan het gebeuren...

Alles wat je moet weten over 088 en 085 nummers

Alles wat je moet weten over 088 en 085 nummers Wil je een 085 nummer of 088 nummer aanvragen? Dan ben je hier op de...